Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Om CTIP

Center for teologi i praksis vil give kristne forsamlinger og menigheder hverdagsnær og bibeltro teologisk hjælp og sparring.

Om CTIP

DBIs Center for Teologi i Praksis (CTIP) ønsker at tilbyde en række hverdagsnære teologiske ressourcer til dem, der ønsker bibeltro teologisk udrustning og sparring.

Det har været hjerteblod for DBI siden grundlæggelsen at være en resurse for bibeltro præster, missionærer, kirkeligt ansatte, menigheder og kirker.

CTIP vil nå ud til de kristne forsamlinger gennem forskellige kursustilbud, efteruddannelse, mentorforløb og prædikantundervisning.

DBI ønsker at fremme bibeltro forkyndelse, undervisning og mission, og at forberede til og videreuddanne i tjenesten for evangeliet hjemme eller ude. CTIP er ét led i denne vision, hvor vi vil skabe en større sammenhængskraft mellem menighedsliv og teologisk uddannelse.

CTIP trækker på resurser fra DBIs lærerstab. Pr 1. januar 2021 ledes CTIP af Christian Canu Højgaard, underviser i Gammel Testamente og administrativ leder, og professor Jens Bruun Kofoed, teologisk leder.