Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Online Højskole

DBI's Online Højskole henvender sig til alle, der er interesserede i at grave et spadestik dybere i kristendom og bibellæsning sammen med andre i et online fællesskab og med dygtige undervisere.

Online Højskole

Fra august 2022 udbyder DBI’s Online Højskole tre etårige kurser, der hver kan følges hjemme fra kontoret eller sofaen og hjælpe med fordybelsen i den kristne tro. Kurserne foregår online med undervisning en hverdagsaften enten hver eller hver anden uge. Desuden er der valgfrie temadage tre gange i løbet af året på DBI i København.

Man kan stille alle tænkelige spørgsmål til vores underviser Nicolai Winther Nielsen, der ved utrolig meget. Nicolai svarer ved den ugentlige online undervisning. Jeg har fået svar på RIGTIG meget af det, jeg før ikke har forstået ved GT.

Britta Mortensen, deltager i Online GT-læsning i 2021-2022

Kurserne kræver ingen forkundskaber udover et almindeligt kendskab til computere. Der ydes i et vist omfang teknisk assistance, hvis det er nødvendigt.

DBI’s Online Højskole ledes af CTIP og administreres af undervisningsassistent Margrethe Bang Rye Kofod. For mere info, kontakt mbrk@dbi.edu.


1. Online GT-læsning

I løbet af et år kommer du igennem hele Gammel Testamente under kyndig vejledning af professor i GT Nicolai Winther-Nielsen. Gennem hele året læser du fire kapitler dagligt fra GT, og én gang om ugen er der online undervisning og besvarelse af spørgsmål.

Læs mere


2. Online NT-læsning

NT-læsningen bringer dig igennem hele Ny Testamente i løbet af et år. Gennem hele året får du undervisning af adjunkt i NT Christian Schøler Holmgaard en hverdagsaften i ulige uger. Sideløbende læser du tekster fra NT og reflekterer over fordybelsesspørgsmål, som løbende lægges ud på det online forum.

Læs mere


2. Online højskole i kristendom

Med computeren som klasseværelse og med folk fra hele landet får du dybdegående undervisning i mange centrale dele af kristendommen. Emnerne spænder vidt fra bibelundervisning, kirkens historie, mission, troslære, etiske udfordringer og meget mere. Undervisningen foregår en hverdagsaften hver anden uge (lige uger) med DBI’s lærere som de primære undervisere.

Læs mere