Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Online Højskole

DBI's Online Højskole henvender sig til alle, der er interesserede i at grave et spadestik dybere i kristendom og bibellæsning sammen med andre i et online fællesskab og med dygtige undervisere.

Online Højskole

DBIs Center for teologi i praksis ønsker at skabe jordforbindelse mellem det teologiske arbejde, som gøres på DBI, og det kristne liv i kirken, hjemmet, skolen, på arbejdspladsen og i de mange andre relationer, som kristenlivet leves i.

Vi udbyder derfor online kurser, som på forskellige måder kan være til at udruste til et liv i kald og stand. Vi udbyder 2 nye live kurser pr semester. Enkelte afsluttede kurser kan desuden følges som selvstudie. Kurserne kan følges hjemme fra kontoret eller sofaen og hjælpe med fordybelsen i den kristne tro.

Kurserne kræver ingen forkundskaber udover et almindeligt kendskab til computere. Der ydes i et vist omfang teknisk assistance, hvis det er nødvendigt.

Vi tilstræber at alle kurser afholdes på forskellige tidspunkter, så det er muligt at tilmelde sig flere ved behov.


Nyhed:

1. Udvidet trolærer/dogmatik

Få en grundig forståelse for den kristne lære på et udvidet troslære kursus, som et aktivt værktøj for din tjeneste og kristenliv. Der tilbydes 8 online dobbeltlektioner i Dogmatik ved undervisere Lars Malmgaard Jensen og Michael Agerbo Mørch. Der er ikke obligatorisk læsning til kurset.

Pris: 1800 kr

Læse mere

brown cross on brown tree near snow covered mountain during daytime

Nyhed:

2. Martin Luther liv og teologi. Læsning af Luther tekster

Forstå teksternes historiske kontekst og lær om deres indhold ved Peter Olsen. Der tilbydes otte online dobbeltlektioner om Martin Luthers (1483-1546) reformatoriske arbejde og de vigtigste af hans skrifter. Hver dobbeltlektion indledes med en historisk introduktion til den periode, som de enkelte tekster hører til i. Der er ikke obligatorisk læsning til kurset.

Pris: 1800 kr

Læs mere

Martin Luther

3. Kursus i kirkehistorie

15 live forelæsninger online på teams ved professor Finn Aa. Rønne. Kurset kører over 3 semestre og du kan endnu nå at deltage live i det sidste semester af kurset, og resten stilles til rådighed som optagelser. Der er ikke obligatorisk læsning til kurset.

Pris: 1800 kr

Læs mere

Kirkehistorie

4. Online GT-læsning

I Kurset er selvstudie der er bygget op omkring at du kan se optagelser af professor i GT Nicolai Winther-Nielsens gammel testamente undervisning. Der følger ca 1000 reflektionssspørgsmål med det samlede kursus som du kan bruge i din bibellæsning hvor hele GT gennemgåes.

Pris: 500 kr

Læs mere


5. Online NT-læsning

Kurset er selvstudie der er bygget op omkring optagelser af adjunkt i NT Christian Schøler Holmgaard. Du læser hele NT igennem og reflekterer over kursets mange fordybelsesspørgsmål.

Pris 500 kr

Læs mereFor mere info, kontakt:

Margrethe Bang Rye Kofod
Administrativ leder af CTIP

mbrk@dbi.edu
Tlf.: 51181277
Læs mere

Bachelor i teologi