Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vi tilbyder

Vi tilbyder kurser og forløb til gavn for menigheder, præster og forkyndere, sognemedhjælpere, børne- og ungdomsmedarbejdere og mange flere.

Vi tilbyder

Kontakt Christian Canu Højgaard for at høre mere om de forskellige tilbud.

Vi udarbejder forskellige typer af pakker, som man kan købe tilpasset den enkelte menighed. Vores tilbud kan tilrettelægges efter behov, så det matcher behov, som den enkelte menighed eller gruppe har behov for.

Foredrag

Vi tilbyder en lang række foredrag, der kommer rundt i alle hjørner af kirke og kristendom. Foredragsholderne er alle ansatte på DBI og eksperter indenfor deres områder. Læs mere.

Forkynderkursus

Vi arrangerer forkynderkurser i alle dele af landet for at klæde forkyndere på til opgaven. Kurserne kommer vidt omkring forkyndelsestjenesten og byder blandt andet på et værksted i bibelfortolkning, undervisning om trosforsvar i forkyndelsen, og refleksioner over vækkelsesforkyndelsens historie og aktualitet. Her er hjælp og inspiration at få for både nye og erfarne forkyndere.

Online Højskole

Vi tilbyder online højskole for alle, der er interesserede i bibelundervisning og kristendom. Højskolen kræver ingen forkundskaber ud over almindeligt kendskab til computere. Kurserne er et unikt tilbud om et online fællesskab med fokus på kristendom og tro og med undervisning og vejledning af DBI’s egne lærere. Læs mere.

Mentorordning for nye forkyndere

Vi tilbyder en mentorordning, hvor forkynderspirer kan blive koblet sammen med en DBI-underviser, som kan vejlede den nye forkynder på tomandshånd over en periode.

Akkrediterede kurser

På bachelorniveau kan man ved indskrivning på FIUC-CPH melde sig til ECTS-pointgivende kurser. Kontakt studiekoordinatoren for at høre mere.