Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vi tilbyder

Vi tilbyder kurser og forløb til de nogle af de opgaver og spørgsmål, I slås med i jeres kristne fællesskab.

Vi tilbyder

Kontakt Michael Agerbo Mørch for at høre mere om de forskellige tilbud.

Vi vil udarbejde forskellige typer af pakker, som man kan købe tilpasset den enkelte menighed. Vores tilbud kan tilrettelægges efter behov, så det matcher det niveau, som brugerne er på. Vi vil på sigt komme med tilbud til både lægfolk, ledere, missionærer, frimenigheds-, valgmenigheds- og sognepræster.

Kontakt CTIP

Forkynderpakker

Vi etablerer ”forkynderpakker”, hvor vi samler undervisning, der kan inspirere og videreuddanne forkyndere. Kontakt Michael Agerbo Mørch

Mentorordning for nye forkyndere

Vi tilbyder en mentorordning, hvor forkynderspirer kan blive koblet sammen med en DBI-underviser, som kan vejlede den nye forkynder på tomandshånd over en periode. Kontakt Michael Agerbo Mørch

Temadage

AKKREDITEREDE KURSER

På bachelorniveau kan man ved indskrivning på FIUC-DK melde sig til følgende ECTS-pointgivende kurser fra august 2018. Dog kan man også følge kurserne gratis ved bare at møde op – uden at gå til eksamen. Kontakt studiekoordinatoren for at høre mere.

  • Kristen formidling: 5 ECTS-point. Børge Haahr Andersen og Ellen Lodahl Pedersen. Et begynderkursus for fremtidige forkyndere og formidlere af den kristne tro i børne-ungdoms- og voksenarbejdet. Hvordan udarbejde og fremføre en prædiken eller lejlighedstale, som er tekst- og trosnær, tilhørerorienteret, har personligt engagement og en pædagogisk form? Hvordan formidler man skriftligt og hvordan udnytter man de sociale medier i formidlingen? Kurset er 24 timers nærværs-undervisning – eller læsning af pensum, aflytning af lydfiler og arbejde med PowerPoint samt cirka 5 nærværstimer med deltagerøvelser. OBS: Kurset kan også bestilles lokalt som et weekend-kompaktkursus.
  • Evangelieforståelse og praksis: 10 ECTS-point. Claus Grønbæk, Nicolai Techow, Kristian Mogensen og Jens Bruun Kofoed. Emnet giver en grundlæggende indføring i reformatorisk evangelieforståelse og missional kontekstualisering. Der fokuseres på refleksion over og arbejde med egen individuel og kollektiv kontekstualiseringspraksis, bl.a. med praktikforløb og coaching med fokus på konkrete tjenester. Hent beskrivelsen af faget her.