Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kurser for forkyndere

Fordyb dig i teksten eller få inspiration i dit daglige virke

Kurser for forkyndere

Hent ny inspiration

DBIs Center for teologi i praksis ønsker at skabe jordforbindelse mellem det teologiske arbejde, som gøres på DBI, og det kristne liv i kirken, hjemmet, skolen, på arbejdspladsen og i de mange andre relationer, som kristenlivet leves i.

For dig som præst eller forkynder tilbyder vi særlige kurser, der kan inspirere din prædiken ved at grave dybere i teksten og tage emner op om tro og praksis i præstetjenesten.


1. Tro og praksis

Online kursus om praktisk teologiske emner for præster i frikirker og frimenigheder. 10 onsdage kl. 15-17 i efteråret 2023.

Pris:

Deltag i alle 10 lektioner for størst udbytte. Man kan også deltage en enkelt gang eller fx købe et klippekort til 5 valgfrie lektioner.

  • 2000 kr. for hele kurset
  • 300 kr. for 1 valgfri lektion
  • 1100 kr. for 5 valgfrie lektioner

Læs mere her

 

 


2. Brug Gammel Testamente i forkyndelse og gudstjeneste

Grav dybere i teksten. Studer komposition, nøgleord og nå ind til kernen imens du får ny viden om konteksten. Overvej det nye teksten bringer, både til den bibelske samtid og også til os som kristne idag. Få ubegrænset adgang til 32 optagne foredrag over dele af kirkeårets tekster i Gammel Testamente. Foredragene er ved professor Jens Bruun Kofoed, professor Nicolai Winther-Nielsen og Ph.d. Christian Canu Højgaard. Ressourcer: PowerPoints og tekstnære oversættelse af bibeltekster.

Prisen er et engangsbeløb på 500 kr.

Læs mere

 

ørken 2

3. Menneske i Guds verden

Menneske i Guds verden – om skabelse menneskesyn, klima og bæredygtighed ved ved professor i Gammel Testamente Jens Bruun Kofoed

Følg med i 10 dobbelttimer hvor fysisk undervisning på Dansk Bibel-Instituts masterhold optages, så det bagefter kan ses hjemmefra. Der er mulighed for enkelte live spørgetimer på Teams ved professor Jens Bruun Kofoed og der er PowerPoints fra foredragene.

Her får du adgang til et emne der har stor aktualitet ind i vores tid og Jens Bruun Kofoeds nyeste forskning på feltet.

OBS kurset er også en del af “Online Højskole i Kristendom” der henvender sig til alle interesserede bibellæsere.

Pris: 1800 kr

Læs mere

Menneske i guds verden

4. Kursus i Sjælesorg

 

Fra foråret 2024 kan du følge 10 live undervisning online på teams ved underviser og Ph.d.studerende Louise Høgild Pedersen i sjælesorg. PowerPoints fra foredragene.

OBS kurset er også en del af “Online Højskole i Kristendom” der henvender sig til alle interesserede bibellæsere.

Prisen er 1800 kr. Kontakt mbrk@dbi.edu for nærmere information og tilmelding.

Læs mere

sjælesorg

 


Andre kurser

Flere andre af kurser på Online Højskole i Kristendom kan være ideel til opdatering og efteruddannelse også for en forkynder. Læs mere her.


For mere info, kontakt:

Margrethe Bang Rye Kofod
Administrativ leder af CTIP

mbrk@dbi.edu
Tlf.: 51181277
Læs mere

Bachelor i teologi