Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Kurser for forkyndere

Fordyb dig i teksten eller få inspiration i dit daglige virke

Kurser for forkyndere

Hent ny inspiration

DBIs Center for teologi i praksis ønsker at skabe jordforbindelse mellem det teologiske arbejde, som gøres på DBI, og det kristne liv i kirken, hjemmet, skolen, på arbejdspladsen og i de mange andre relationer, som kristenlivet leves i.

For dig som præst eller forkynder tilbyder vi særlige kurser, der kan inspirere din prædiken ved at grave dybere i teksten og tage emner op om tro og praksis i præstetjenesten.


1. Kursus i Sjælesorg

Fra foråret 2024 kan du følge 10 live undervisning online på teams ved underviser og Ph.d.studerende Louise Høgild Pedersen i sjælesorg. PowerPoints fra foredragene.

OBS kurset er også en del af “Online Højskole i Kristendom” der henvender sig til alle interesserede bibellæsere.

Prisen er 1800 kr. Kontakt mbrk@dbi.edu for nærmere information og tilmelding.

Læs mere

sjælesorg

 


2. Brug Gammel Testamente i forkyndelse og gudstjeneste

Grav dybere i teksten. Studer komposition, nøgleord og nå ind til kernen imens du får ny viden om konteksten. Overvej det nye teksten bringer, både til den bibelske samtid og også til os som kristne idag. Få ubegrænset adgang til 32 optagne foredrag over dele af kirkeårets tekster i Gammel Testamente. Foredragene er ved professor Jens Bruun Kofoed, professor Nicolai Winther-Nielsen og Ph.d. Christian Canu Højgaard. Ressourcer: PowerPoints og tekstnære oversættelse af bibeltekster.

Prisen er et engangsbeløb på 500 kr.

Læs mere

 

ørken 2

Andre kurser

Flere andre af kurser på Online Højskole i Kristendom kan være ideel til opdatering og efteruddannelse også for en forkynder. Læs mere her.


For mere info, kontakt:

Margrethe Bang Rye Kofod
Administrativ leder af CTIP

mbrk@dbi.edu
Tlf.: 51181277
Læs mere

Bachelor i teologi