Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Bibellæseplan uge 45

CTIP udsender en simpel bibellæseplan, som kan støtte os alle i at få læst mere i Bibelen.

Bibellæseplan uge 45

CTIP bibellæseplan uge 45

Af admin. leder af CTIP, Michael Agerbo Mørch

Jeg vil gerne selv læse mere – og mere regelmæssigt – i Bibelen. Ofte er hindringen, at jeg er i tvivl om, hvad jeg skal læse. Bibelen er tyk og lidt uoverskuelig, så hvor går jeg i gang?

Jeg vil forsøge at hjælpe mig selv og andre nødstedte ved at udgive en simpel bibellæseplan hver fredag. Plaerne er kun “tekstforslag”, dvs. der er ingen kommentarer eller udlægninger til.

To slags planer

Den første er korte afsnit, som tager 2-4 minutter at læse. Opfordringen er her at læse samt tænke lidt over de vers, man har læst. Inklusiv en lille bøn, vil man kunne holde sin daglige andagt på 5-7 minutter.
Den anden er væsentlig mere ambitiøs, for den bringer dig gennem hele Bibelen på ét år. Du læser ca. tre sider om dagen, og det tager 15-17 minutter for en jævn læser. Jeg følger selv denne plan, og jeg læser på alle tidspunkter af døgnet. Nogle gange starter jeg dagen med det, andre gange lige inden frokost, af og til på kanten af midnat, inden jeg skal sove.

Bibellæseplanerne er gratis og bliver lagt op som PDF-filer, så man enkelt kan downloade dem og have dem på sin dims, eller man kan printe dem og dele dem ud til sin menighed, familie, venner og naboer.

Har du tips, så skriv gerne til Michael Agerbo Mørch