Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

DBI’s Center for Teologi i Praksis udvider sine aktiviteter

DBI’s Center for Teologi i Praksis udvider sine aktiviteter

Dansk Bibel-Institut har valgt at lægge flere kræfter i sit Center for Teologi i Praksis, der blandt andet driver Online Højskole i Kristendom, og har derfor ansat Margrethe Bang Rye Kofod som administrativ medarbejder fra 1. januar 2023. Hun har tidligere arbejdet som ulønnet undervisningsassistent på Online Højskole i Kristendom, og hun fortsætter sine aktiviteter der.

Online Højskole i kristendom, tilbyder flere kurser for alle interesserede bibellæsere. Første år startede med læsning af Gammel Testamente for omkring 20 deltagere. Nu på 3. år køre der 3 sideløbende kurser og der er 105 tilmeldinger. Det er tydeligt, at der er et stort ønske og behov for bibelundervisning, hjælp til selvstudie og undervisning indenfor forskellige kristne emner i Dansk Bibel-Instituts bagland og blandt kristne i Danmark generelt. En stor styrke ved kurserne er det online element der sikrer, at DBI rykker tæt på ved at være tilgængeligt for alle med en computer eller smartphone til rådighed på tværs af Danmark.

CTIP vil i det kommende år udbygge sine online kurser med flere nye tilbud til bibellæsere, og der vil også blive kurser der specielt målrettes prædikanter og præster.

Desuden ønsker DBI gennem CTIP at styrke religionspædagogik og har indledt et samarbejde med de to religionspædagoger Ninna Vestergaard Braüner og Birgitte Kjær, og det er muligt at indgå aftaler om foredrag, kurser og undervisningsforløb for interesserede skoler, menigheder eller forældregrupper. De to religionspædagoger tilknyttes også gerne i konsulent forløb.